Gör min blogg till din startsida

Nya blommor och omplanteringar!

Var nere i butiken och köpte lite nya saker idag. Sen bar det hem och plantera om lite aloe vera i de nya krukorna och sätta gladiolus i vatten osv. Blev superbra!
 
(Omplantering pågår!)
 
(Underbara gladiolus. Denna vackra blomma asså, åh vad jag gillar den! Härlig eldig färg! Eftersom gladiolus är en mycket hög blomma så var jag ju såklart tvungen att hitta en vas till som passade och det fick bli en cylinderformad glasvas! Läckert,huh?)
 
(Looooovely!!)
 
(Lite rosa calanchoe a.k.a höstglöd/vårglöd är väl inte mer än passande just nu eftersom det börjar gå mot höst.)
 
(Min lilla dracena fick sig en omplantering i en större kruka)
 
(Kolla in denna gråa härliga krukan jag hittade i butiken. Nyinkommet från Wikholms.)
 
(Planterade faktiskt Aloe Veran direkt i krukorna. Eftersom dom inte har något bladvärk som täcker innerkrukan så tycker jag att detta är ett snyggare alternativ!)
 
(Min lilla Haworthia fick med lite ny jord och större kruka så den kan växa sig stor o stark!)
 
(Ännu mera calanchoe. I en orange höstig färg.)
 
(Ja...jag klippte ju av den där jäkla avocadon och satte toppen i en kruka och lät denna pinnen stå här...Började tro att den var död men icke! Titta som den växer nu. Och den växer inte långsamt heller! Den växer flera milimeter om dagen!! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den nu? Någon som vet? Jag märkte att om man klipper av den och sätter toppen i jord så dör den...så det lär jkag väl inte göra om...)
 
(Efter allt planterande duschade jag kiela lite. Hon och jag var ute i skogen på morgonen och skuttade runt bland blåbärsris och spindelnät, så hon blev allt lite lortig! Kiela gillar inte att duscha, man blir ju blöööt.)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Miss M

Blogg

RSS 2.0