Gör min blogg till din startsida

Massor att göra men inget gjort!

Idag kändes det verkligen som att det fanns hur mycket som hellst att göra men ändå som att ingenting blev gjort...Fast gjorde ju egentligen ganska mycket saker. Jag gjorde två kondoliansbuketter till en och samma person. Hon fick en igår, i i morse, en i eftermiddags och ska få två imorgon! Jag undrar om hon har några vaser kvar ens. Men snacka om ett blomstrande hem hon har nu! Dessa två buketterna fick hon idag:
 
(Rosa rosor, vita liljor och fontängräs)
 
(Tre gula stoooora hortensia, vita alstromeria och röda rosor)
 
 
 
Sen har jag gjort lite grupper idag också. Hittade på nåt nytt spännande med stearinljus! Kolla så häftigt det blev!
 
(Murgröna på båge, vit calanchoê och två mörklila stearinljus!) Tyckte den lila färgen blev riktigt snygg mot den gråa betongen.
 
(Eftersom omväxling förnöjer så bestämde jag mig att flytta runt och exponera om lite, precis som jag brukar. Så dammade av lycktorna osm var undangömda i ett hörn och gav dom en plats på det svarta bordet. Blev ju faktiskt lite smått exotiskt med palmen och växthuset i bakgrunden, eller vad säger ni? Mysigt värre säger jag!)
 
Ja, det är min dag och i morgon är det fredag och så vart ännu en vecka slut. Nästa vecka är min sista vecka här i sommar och det är fruktansvärt tråkigt faktiskt! Jag trivs så himla bra och det är så jädrans roligt asså! Jag tror det har gjort gått för butiken att få in en liten ny virvelvind som vänt upp och ner på halva butiken några gånger. Jag minns första gången jag hade praktik på bankeryds blommor och Anette gav mig bedömningen att jag var en mycket energisk tjej...Jag tror jag börjar förstå nu vad hon menar, för jag är ta mig f*n överallt i butiek noch flänger haha! Jag börjar på ett ställe och sen kan jag gå förbi ett annat ställe och tänka nej så kan det inte se ut och så börjar jag lite där också och sen fortsätter jag på det första stället för att sedan uppstäcka ett tredje ställe att börja på! Men jag avslutar alltid det jag påbörjat iaf, så vi behöveri nte ta in någon Arga snickaren på krismöte iaf! Haha! Tack för en helt fantastisk sommar, kunder och kollegor! Det har vart fantastiskt att mitt första sommarjobb blev mitt drömyrke, som serverat på ett silverfat sådär. Eller nja, jag fick faktiskt ligga i lite för att få en plats hos dom bästa! Nu ska ni inte tro att jag är borta för alltid, ånej, så lätt slipper ni mig inte! Jag ska bara plugga ett år till och sen är det sommar igen, kanske jag är tillbaka då. Och jag är säkert tillbaka lite titt som tätt, jag har ju faktiskt praktik detta året med ;) En vacker dag dyker jag upp i butiken med ståhej, när ni minst anar det!
 
All kärlek till er på Bankeryds blomsterhandel! Ni har gjort min sommar toppen! Tack!
 
 
Oj så långt det blev! Jag har ju faktiskt klippt mig idag också, men det blev ingen bild på det. Kanske kommer någon annan dag. Sen var jag på bio ikväll med, Batman the dark night rises. Riktigt bra! Inte så himla mycket Batman men en himla bra story!
 
 
Dagens passande citat    "I'm Batman, SHHHHH"
                                      - Sheldon, The Big Bang Theory
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Miss M

Blogg

RSS 2.0